Πληρωμή

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή* - Πληρώνετε με μετρητά στην εταιρεία courier κατά την παράδοση.
  • Πιστωτική κάρτα - VISA, MasterCard, American Express, Electron και Maestro πάντα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank.
  • Τραπεζική Κατάθεση/Web Banking** - Θα σας αποσταλούν οι λογαριασμοί μας στο email σας, για τις παρακάτω τράπεζες, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας:
    • ALPHABANK
    • EUROBANK
    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • PayPal - αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για οnline συναλλαγές, τα στοιχειά τα δικά σας όπως και των καρτών σας δεν έρχονται ποτέ στα χέρια του καταστήματος, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του paypal.
*εφόσον η κατάθεση γίνει μέσω web banking, από διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει όλα τα έξοδα συναλλαγής να επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή OUR), αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή παρακαλώ επιλέξτε άλλο τρόπο πληρωμής ή επικοινωνήστε μαζί μας.
**σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση των Courier 1,50€.
 
Όλες οι συναλλαγές σας και οι προσωπικές πληροφορίες που ανταλλάσεται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφάλειας (SSL-256 bit και πιστοποίηση από τη Thawte Consulting (Pty) Ltd εταιρεία της Symantec) τα οποία εγγυώνται ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.
 

 

Αποστολή

Ελλάδα

Η Azadé μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος (πακέτα έως 3 κιλά), σε συνεργασία με εταιρεία courier.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αυτό το χρονικό διάστημα επεκτείνεται όταν προκύπτουν λόγοι ανωτέρας βίας).

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Εξωτερικό

Αποστέλουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο μέσω Courier και κατά την διαδικασία της παραγγελίας θα σας εμφανιστεί το κόστος των μεταφορικών αλλά ενδέχεται να μην είναι το τελικό αναλόγως τον προορισμό και το βάρος του πακέτο, για αυτό θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας για να σας δώσουμε το τελικό κόστος των μεταφορικών.

Σημείωση: στο εξωτερικό δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.